Régóta szeretné a síelést kipróbálni, de még mindig nem valósította meg a tervét? Nem utazik a közeljövőben, viszont örömmel gyakorolna? Netán kikapcsolódásra vágyik a családjával együtt? Szőnyeges teremsí pályán Budapesten különleges élményben lehet része!

A rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészség megőrzése érdekében. Számos sportág közül választhat mindenki egyéni igényeinek megfelelően, és nem csak jó időben, hanem a hideg hónapokban is érdemes sportolni. A síelés a leginkább népszerű, kicsik és nagyon egyaránt útnak indulhatnak a sílécekkel. Előfordulhat, hogy még nem próbálta ezt a tevékenységet, vagy tart a veszélyes helyzetektől. Ha vonzza a havas táj, és a téli sport világa, de még nem barátkozott meg a gondolattal, hogy egy meredek lejtőn lecsússzon, a szőnyeges teremsí pálya kiváló lehetőséget nyújt a gyakorlásra. Biztonságos körülmények között, minimális sebességgel haladhat a szőnyeges teremsí pályán, így nem kell aggódni az esetlegesen bekövetkezett balesetek miatt. A szőnyeges teremsí pályán a havas hegyoldalakhoz nagyon hasonló csúszófelülettel találkozhat, a megszerzett tudást később hasznosíthatja a szabad ég alatt. Megkímélheti magát a saját felszerelés beszerzésétől és bérlésétől is, mivel a szőnyeges teremsí pályára Budapesten biztosítják a nélkülözhetetlen eszközöket. Ha tavasszal vagy nyáron van kedve síelni, és nem akarja megvárni a következő téli szezont, szintén megéri a szőnyeges teremsí pálya előnyeit kihasználni. A párjával, a családjával, vagy a barátaival is jó ötlet ide ellátogatni, hiszen nagyszerű élményekkel gazdagodhatnak.

Tegye színesebbé, vidámabbá a fárasztó mindennapokat! Fordítson időt a kikapcsolódásra, és gyakoroljon síelni szőnyeges teremsí pályán Budapesten! Kezdőket és haladókat egyaránt szeretettel várunk a Skienergie Budapest munkatársaiként. Kiváló erőnléti, szintfenntartó edzésekkel, egyéni órákkal, és tanfolyamokkal is készülünk. Tudjon meg többet az általunk nyújtott lehetőségekről a www.sieljbudapesten.hu weboldalon! Kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-30-3297100-ás telefonszámunkon, vagy az info@sieljbudapesten.hu e-mail címünkön!