zsírégető edzés az eszköze a fit forma elérésének. A Team Fitness edzőteremben megtalálod az utat a célodhoz!

Te mennyire vagy elégedett a saját alakoddal és azzal, amit a mérleg mutat, amikor rámerészkedsz? Ha nem tetszik, amit látsz a mérlegen és szeretnél változtatni a képen, ami a tükörből köszön vissza, akkor kezd nálunk a munkát! Igen, kemény munkáról van szó, a zsírégetés pedig mindenkinek fontos, nem számít, hogy fogyni akar vagy izmosodni, sportosabb, erősebb vagy vékonyabb lenni. A zsírégető edzés a leghatékonyabb módja annak, hogy leadj a súlyodból, persze csakis egy megfelelően összeállított, diétás és személyre szabott étrend mellett.

zsírégető edzést nem kell egyedül végig izzadnod, főleg akkor nem, ha nem igazán tudod, hogyan fogj hozzá. A Team Fitness óbudai termében minden nap indul csoportos fitness óra, ahol egyszerre többen, egymást támogatva, az edző vezetésével dolgoznak azon, hogy égjenek azok a kalóriák. Jöhetsz délelőtt, ha ráérsz vagy délután, amikor a legtöbben feliratkoznak a több edző vezetésével is zajló zsírégető edzésre. A zsírégető edzés mellett ajánljuk az alakformáló órákat is, ahol a formásabb, feszesebb alakon tudsz tovább dolgozni velünk! Mindegyik zsírégető edzésen és alakformáló órán különböző fitness eszközök bevonásával tesszük az edzést változatosabbá, érdekesebbé. Ne aggódj, minden izomcsoport dolgozik, hatékonyan tüntetjük el a kilókat.

Az óbudai fitness termünkben nemcsak azok fordulnak meg gyakran, akik az izmaikon dolgoznak. Várunk szeretettel a csoportos óráinkon, ahol azok gyűlnek össze, akik a zsírpárnáktól szeretnének megszabadulni. A jó hangulat és a sok-sok kalória mínusz garantált! Gyere és csatlakozz Te is, ne add fel a céljaidat, legyél fit és csinos! A www.teamfitness.hu weboldalon a Team Fitness honlapja található, itt tudsz feliratkozni is az órákra, miután megvásároltad a bérletedet az óbudai terembe. Az új tagoknak minden tájékoztatást megadunk az elérhetőségeinken, a 06-1-25-08-640 telefonszámon és az info@teamfitness.hu email címen, de természetesen személyesen is beszélhetsz velünk.