A csapatépítő szervezésre egyre nagyobb szükség van. Az idei évet zárja egy belevaló programmal, amiben minden kolléga örömmel fog részt venni!

A hibrid vagy távmunka árnyoldalai

A munkavégzés helye ma már nem korlátozódik kizárólag egy közös irodára. A szellemi munkát igénylő területeken egyre nagyobb teret hódit a távmunka és az irodai munka kombinációja. A home office az online jelenlétre, illetve  teljes elszigetelődésre korlátozódik, de a heti 2-3 napos irodai bejárással meg lehet találni az egyensúlyt a munkavégzési formák között.

A hibrid munkavégzésnek is megvannak az árnyoldalai. Az egyik kihívás a hatékony kommunikáció, amire nem mindig van lehetőség, ha nem szemtől-szemben beszélnek egymással a felek. A másik a csapat összetartásának megőrzése, ami egymástól távol egyértelműen ingatag alapokon nyugszik.

A csapatnak szüksége van közös időtöltésre

A kollégák egy ilyen, vegyes helyszínekkel rendelkező munkahelyen kevesebbet találkoznak egymással, ami rányomhatja a bélyegét az együttműködés sikerére. Az év vége egy ragyogó alkalom arra, hogy közösen ünnepeljenek, lezárják az évet és egyúttal csapatépítő tevékenységet is végezzenek. A szórakoztató keretek között zajló csapatépítő lehet kvíz, egy kis szerencsejáték, zenélés vagy közösen sikerre vitt feladatok.

Ragadja meg a lehetőséget, idén még utoljára hozza össze a csapatot, de úgy, hogy ne legyen senki sem online! Mi gondoskodunk arról, hogy az együtt töltött idő alatt senki ne unatkozzon, viszont minden kolléga mosolyogva hagyja el a terepet.

Adjon egy tematikát az összejövetelnek, ha szeretne többet adni a kollégáknak és az egész csapatnak egyszerű, közös eszem-iszomnál!

A csapatunk nagyon jól tudja, hogy milyen eredményes lehet egy összejövetel, amin minden kolléga részt vesz. A www.balatonquality.hu honlapon a több fajta tevékenységet felölelő program kínálatunkat tettük közzé. A megrendelhető csomagjainkról érdeklődjön az egyik elérhetőségünkön, telefonon vagy írásban: 36-20-520-3720, boroskriszta@balatonquality.hu.