A sikeres jövedéki ügyintézéshez az alábbiakkal maradéktalanul tisztában kell lenni:

1. A jövedéki törvény alá eső termékek és áruosztályozás

2. A jövedéki szabályozás

3. A kérelmek, bevallások benyújtásához szükséges nyomtatványok

Az adminisztrációs terhek csökkentése volt a legutóbbi jövedéki szabályozás célja is, de ez nem jelenti azt, hogy a jövedéki ügyintézés olyan mértékben egyszerűsödött volna, hogy ne kéne szakemberre bízni. A jogszerű gazdasági működés feltétele a szabályozással kapcsolatos, naprakész információk ismerete, szerencsére cégünk, a Pro Legal Kft. jövedéki ügyintézéssel kapcsolatban is rendelkezésre áll! A jövedéki adótörvényben előírt kérelmek beadásáról, üzleti képviseletről, mintavételi szabályzatok elkészítéséről vagy peres ügyek kezeléséről lenne szó?

Segítünk

– a jövedéki adótörvényben előírt engedély iránti kérelmek kiválasztásában, előkészítésében, beadásában, már meglévő engedélyek módosításában,

– a vámhatóság által kiadott engedély alapján végzett tevékenység ellenőrzésében és tanácsadásban is,

– a jövedéki adóbevallások elkészítésében,

– a jogszabálykövetésben,

– a képviseletben jogorvoslat esetén.

Szeretné, ha mindig megbízható és pontos információkat kaphatna jövedéki ügyintézéssel kapcsolatban? Fordítsa kreatív energiáit cége fejlesztésére, üzleti céljainak megvalósítására és hagyja ránk a papírmunkát! Folyamatosan rendelkezésre állunk! Velünk a jövedéki bírság elkerülhető, mert naprakész információkkal, szakértő tanácsokkal segítjük eligazodni a jövedéki jogszabályok között! Komplex jövedéki ügyintézés szolgáltatásainkkal megkíméljük a jövedéki ügyintézés körülményes és időigényes feladatától.

Válasszon minket, és személyre szabott, egyedi szolgáltatásunkkal optimalizálhat, látogasson el weboldalunkra a www.prolegal.hu-ra, ahol pontos részletekkel várjuk! információkkal várjuk az érdeklődőket! A jövedéki tanácsadással kapcsolatos kérdéseit várjuk a +36/70-933-23-46-os, vagy a +36/20-414-34-98-as telefonszámok egyikén, illetve a hegedus@prolegal.hu e-mail címen!