Olyan megbízható, tapasztalt, a gyártás terén is jártas céget keres, melynek forgalmazott termékei között még a parkolásgátló eszközök is megtalálhatóak? Ne kutakodjon tovább, inkább ismerje meg közelebbről Ön is a CAL3000 Forgalomtechnikai Kft. professzionális szolgáltatásait, illetve termékeit!

Mit érdemes tudni az általunk kínált parkolásgátló eszközökről? Mutatjuk! A parkolásgátló eszközeink között megtalálhatóak a közterületen, garázsbejáróknál használt / telepített parkolásgátló, illetve terelő oszlop (poller), valamint a kulccsal, lakattal zárható, privát parkolók zárására gyártott, magánterületen telepített parkolásgátló szerkezetek is. Kíváncsi arra is, miből készülnek a parkolásgátló eszközök? Általában olyan parkolásgátlókat kínálunk megbízóink részére, melyek acél csőből készülnek, felületkezelésük pedig tűzi horganyzással és/vagy elektrosztatikus porszórással megoldott.

Ha Ön is szeretné végérvényesen elkerülni a kellemetlen pillanatokat, döntsön az általunk kínált figyelemfelhívó és egyértelmű utasítással bíró parkolásgátló eszközök mellett, melyek

– használata praktikus,

– fényvisszaverő matricákkal láttuk el a még jobb láthatóságért,

– roppant egyszerűen telepíthetőek,

– megbízható, strapabíró anyagból készülnek,

– előbbinek köszönhetően ellenállnak időjárás tényezőinek és minden más külső hatásoknak,

– nem utolsó sorban tőlünk még kedvező áron is beszerezheti az eszközöket.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna munkásságunkról, illetve az általunk kínált parkolásgátló eszközökről, valamint a további termékeinkről is? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.caleid.com-on minden szükséges további információt megtalálhatnak az érdeklődők! Ajánlatot szeretne kérni? Kérdései vagy kérései támadtak? Keresse bizalommal kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén! Kapcsolatba léphet velünk a +36-1/783-77-23-as telefonszámunkon, vagy kérjük, küldjön üzenetet az info@caleid.com e-mail címünkre! Kérje ajánlatunkat a parkolásgátló eszközökhöz még ma!