Egy magyaros étterem Budapesten tökéletes választás családi összejövetelek szervezéséhez, hiszen pontosan azt nyújtja, amire ilyenkor szükség van; ízletes ételeket és felhőtlen hangulatot. A Kakas Étterem az ünneplő társaságokat is szeretettel várja a tradicionális magyar konyha remekeivel!

Ahogy múlnak a hetek és hónapok, úgy követik egymást a jeles napok és rendhagyó alkalmak egy család életében. A születésnapok, évfordulók, ballagások és eljegyzések mind piros betűs napok, amik ünneplésért kiáltanak, és a rohanó hétköznapokban mindenkinek jól esnek a békés családi események. Egy ilyen összejövetel rengeteg előkészületet kíván, így érthető, ha egyik családtag sem lelkesedik azért, hogy magára vállalja a feladatot, ha pedig mindenki segít valamiben, valójában senkinek sem felhőtlen a kikapcsolódás. Ennél sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldást jelent asztalt foglalni egy magyaros étteremben Budapesten!

A Kakas egy olyan magyaros étterem Budapesten, ami nagy múltra tekint vissza, és az alapítás óta eltelt közel egy évszázad alatt az egyik legkiválóbb vendéglővé vált a városban. A szakma minden fortélyát ismerjük, így pontosan tudjuk azt is, hogy mire van szükségük az ünneplő családoknak. Ha nálunk foglal asztalt a társaság, biztosak lehetnek abban, hogy finom ételeket, bőséges adagokat kapnak asztalukra, a tradicionális magyar konyha legjobbjaiból. A magyaros étterem Budapesten hangulatában is pontosan azt nyújtja, amit elvárnak ilyenkor a vendégek, stílusos berendezéssel és kedves, segítőkész személyzettel várjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Ha szeretné megtapasztalni, milyen egy igazán jó magyaros étterem Budapesten, szervezze a soron következő családi összejövetelt nálunk! Tudjon meg többet szolgáltatásainkról és kínálatunkról a www.kakasetterem.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba bővebb információért a +36-1-349-6515-ös telefonszámon vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen! A Kakas olyan magyaros étterem Budapesten, ami biztosan nem okoz csalódást, győződjön meg róla Ön is!