Problémát okoz a hiányos vagy előnytelen formájú szemöldök? Sok időt tölt a tükör előtt a vonalak megrajzolása miatt? Ha szeretne erről megfeledkezni, nincs más feladata, mint a szemöldöktetoválás mellett dönteni! A sminktetoválás egyszerűen elvégezhető kozmetikai beavatkozás, amire bármikor jelentkezhet, azonban fontos, hogy profi szakemberre bízza magát.

Milyen esetekben jó választás a szemöldöktetoválás? Ha szebbnek látja magát a szemöldök ívek kihangsúlyozásával, amennyiben szükség van a korrigálására, vagy nincs megelégedve a színével, kiváló ötlet sminktetoválással javítani. Többfajta technikai megoldás létezik, ezért elengedhetetlen, hogy minden szempontot figyelembe vegyen a szemöldöktetoválást megelőzően. Fontos, hogy az Ön arcbőrének tónusához, az egyéniségéhez leginkább illeszkedő színharmónia megalkotására kerüljön sor. Ha csak dúsítani szeretne, tökéletes megoldás a szálazott szemöldöktetoválás, amennyiben pedig teljesen más ív, forma mellett dönt, ettől eltérő technika alkalmazására kerül sor. A sminktetoválás árak ennek megfelelően eltérnek egymástól. Jól felszerelt kozmetikai szalonban, felkészült és magas szinten képzett szakemberek segítségével megtalálhatja azt a formát, ami a leginkább illik Önhöz. Miért ne használná ki ezt a nagyszerű lehetőséget, ha ennek köszönhetően rengeteg időt spórolhat, és még szebbé teheti az arcát?

Ha szeretné az arca szépségét időráfordítás nélkül kihangsúlyozni, itt az idő, hogy felkeresse az Erika Szépségszalont! Nagy tapasztalattal, korszerű és megbízható eszközökkel, kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk. Egyéni igényei szerint, az adottságait figyelembe véve készítjük el a szemöldöktetoválást. Informálódjon részletesen színvonalas szolgáltatásunkról, és tájékozódjon a sminktetoválás árakról www.erikaszepsegszalon.hu weboldalunkon!

Köszönjön el az időigényes rajzolgatástól, és készüljön el hamarabb! Hangsúlyozza ki az arca szépségét tartós szemöldöktetoválással! Egyeztessen velünk időpontot, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-35-300-760-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címünkre!